Uitrusting

Binnen

Zowel in De Tilk als in De Stobbe kan je draadloos op het internet.

In De Tilk is er in de living/zithoek,een tv-toestel met digitale tv. Op aanvraag kan er ook gebruik gemaakt worden van een beamer, dvd- of videospeler.
Verder beschikt De Tilk op elke verdieping over een kitchenette en een fornuis met oven, een koffiezet, een koelkast, wasbakken, borden, tassen, glazen en bestek. Zo kan een groep buiten de maaltijden die men bij ons neemt ook zelf nog een snack, een tas soep, koffie of thee klaarmaken.

In De Stobbe is er een volledig uitgeruste keuken waar men kan koken voor grotere groepen. Je vindt er onder andere zes kookvuren, een braadslede, een oven, een grote diepvrieskist, drie koelkasten, potten, pannen, en ruim voldoende bestek en servies .

 

Buiten

Het kasteelpark van vijf hectare bestaat voor ongeveer de helft uit bos. Verder zijn er drie speelweiden, waarvan één voetbalveld, waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten. 
Voor de sportievelingen is er ook een basketveld, een volleybalveld en twee petanquebanen (ballen op aanvraag ter beschikking).

Op één van de vele tuinbanken of picknicktafels of in onze ‘Zen-zitput’ kun je alles vanop een afstand bekijken of tot rust komen.

Dé attractie van het park is de omgevallen beuk. Een perfecte plaats voor klauterpartijen en babbelsessies.

’s Avonds is er op aanvraag ook mogelijkheid om gezellig na te kaarten aan de kampvuurkring.